Dusuri de urgenta pentru corp pentru dotarea laboratoarelor profesionale

Ar fi bine sa nu ai nevoie de dusuri de urgenta pentru corp, dar este obligatoriu sa existe in dotarea si amenajarea unui laborator profesional, tocmai pentru ca se pot folosi atunci cand un operator a fost contaminat pe corp cu substante chimice periculoase in timpul manipularii substantelor de laborator.

Daca nu ai mai vazut, imagineaza-ti un dus cu pedala si maneta, care elibereaza rapid jet de apa de sus in jos, tocmai pentru a salva personalul si a indeparta de pe operatori substantele chimice, daca acestia s-au cumva contaminat accidental.

Ne straduim sa venim cu solutii cat mai sigure, astfel incat, atunci cand achizitionezi asa ceva sa te poti baza pe ele si sa reziste in timp, mai ales pentru ca este vorba de viata oamenilor si cu acest lucru nu este si nu va fi niciodata de glumit.

Cand se pune problema sa te ocupi de managementul unui laborator de cercetare, unui laborator scolar, laborator industrial sau laborator de analize si se apropie faza de proiect, ar fi bine sa ne contactezi tocmai pentru a-ti usura munca si a nu face greseli, care sa ne dea batai de cap ulterior, cand vine faza de montare.

Pentru detalii trebuie doar sa indrazniti. Va stam la dispozitie cu placere.