Dulapuri de spital profesionale

Ce nu stiu prea bine cei care proiecteaza dulapuri de spital, este ca, de cele mai multe ori destinatia lor se schimba si, daca vrei sa-ti multumeasca personalul care exploateaza efectiv mobilierul de spital, ar trebui sa jonglezi cu volumetriile dulapurilor astfel incat sa le satisfaca nevoile exploatand spatiile pe care le ocupa acestea la maximum.

Fie ca sunt dulapuri pentru rufe curate, dulapuri pentru medicamente, dulapuri pentru documente sau dulapuri pentru haine, utilizate pe post de vestiare, noi folosim intotdeauna, la productia acestora, materiale speciale, rezistente la dezinfectanti si curatari multiple, fara a-si pierde din estetica.

De asemenea, pentru dulapurile cu roti pentru spital, avem tot felul de solutii de siguranta si roti rezistente.

Cand esti in situatia de a raspunde de amenajarea unor spitale, iti recomandam sa ne cauti inainte de proiectare, tocmai pentru ca iti putem proiecta mobilierul de spital, astfel incat sa respecte atat legislatia in vigoare, dar sa obtinem si un spatiu ergonomic la propriu, iar personalul sa vina cu placere la serviciu si sa-ti multumeasca.

Pentru detalii trebuie doar sa indraznesti sa ne spui ce te preocupa cel mai mult in acest moment. Iti stam la dispozitie cu placere.