Intr-o lume in care tot ce facem se rasfrange asupra noastra aproape instantaneu, este imposibil sa nu observi ca amenajarea laboratoarelor nu poate face exceptie de la regula.

Ideea de a deschide in Romania o fabrica de mobilier de laborator si mobilier pentru spitale mi-a venit de pe vremea cand vindeam sticlarie de laborator, reactivi si alte substante chimice din dotarea laboratoarelor si am asistat la modul in care persoana care receptiona materialele s-a trezit in imposibilitatea de a le depozita in siguranta si asta nu era din cauza faptului ca nu avea spatiu in dulapurile de laborator, ci doar pentru ca spatiul nu era corect optimizat si ramanea mult loc imposibil de folosit.

Atunci mi-am adus aminte de o vorba a parintelui marketingului modern – Peter Brucker, unul dintre cei mai mari ganditori ai lumii, care-mi place nespus de mult:

Si am decis sa imbunatatim acest lucru gandindu-ne la intreg procesul de realizare si functionare a unui laborator modern, pornind de la proiectarea laboratoarelor, nu doar dupa respectarea legislatiei in vigoare si a fluxurilor in laborator, ci si a necesitatilor ergonomice, astfel incat personalul sa vina cu placere la serviciu.

Mai concret, iti putem garanta ca, ceea ce spune Michael Porter, este perfect adevarat:

Gandeste-te ca, imediat dupa ce am venit cu o solutie de a recompartimenta acele dulaturi de laborator, clientul ne-a intrebat daca putem face noi mobila pentru o anexa a laboratorului si, deja iti dai seama ca de la acest “bine” a inceput totul.

In felul acesta am avut si un portofoliu de aratat, cand am inceput sa prindem in oferta si mobilierul de laborator. Si, pana la urma:

Perfecţiunea nu constã în a face lucruri extraordinare, ci în a face extraordinar de bine lucrurile mãrunte
– Angelique Arnauld

Ceea ce putem sa-ti garantam, este ca preferam sa investim banii castigati in pasiunile pe care le avem, decat sa cheltuim pe reclama si ne bazam doar pe lucrurile facute la timp si responsabil.

Asta face minuni si oamenii ne recomanda, iar noi avem timp sa ne traim si viata asa cum ne place.

Acum RADOXLAB GRUP ROMANIA inseamna mai mult decat solutii complete pentru proiectare, dotare, productie si amenajare de laboratoare, birouri, spitale, institutii, asigurand suport material si logistic pentru cele mai sofisticate si incredibile cereri din partea numerosilor clienti institutii de stat, spitale, policlinici, regii de apa, producatori de energie electrica, companii private, fabrici de vinificatie, fabrici de bere si altele asemenea, inseamna obtinerea din prima a avizelor legale, dupa ce laboratorul a fost amenajat, dar si functionarea ergonomica pentru personalul care le va exploata.

Implementarea sistemului de management al calitati ISO 9001 reprezinta si ea o confirmare a competentei si ascensiunii continue, a unei echipe nu doar dinamice si inovatoare, ci si responsabile fata de parteneri.