Noptiere de spital profesionale

Ce nu stiu prea bine cei care proiecteaza noptiere de spital, este ca, tot universul unui pacient se reduce la acel dulapior de spital, aflat la capatul patului sau si nimanui nu-i convine sa se simta frustrat ca nu poate tine acolo macar o sticla cu apa la indemana si cateva maruntisuri utile, cum ar fi incarcator pentru telefon si tableta, ceva medicamente, retete sau servetele.

Fie ca sunt dulapuri de spital cu rama de protectie pentru a nu cadea prea usor obiectele asezate deasupra noptierei, fie ca sunt cu manere, pentru a putea fi cu usurinta mutate, atat pentru a face curatenie, fie pentru a le folosi pe post de masuta, noi folosim intotdeauna, la productia acestora, materiale speciale, rezistente la dezinfectanti si curatari multiple, fara a-si pierde din estetica in timp.

De asemenea, pentru dulapurile cu roti pentru spital, avem tot felul de solutii de siguranta si roti rezistente.

Cand esti in situatia de a raspunde de amenajarea unor spitale, iti recomandam sa ne cauti inainte de proiectare, tocmai pentru ca iti putem proiecta mobilierul de spital, astfel incat sa respecte atat legislatia in vigoare, dar sa obtinem si un spatiu ergonomic la propriu, iar pacientii sa se simta confortabil si personalul sa vina cu placere la serviciu si sa-ti multumeasca.

Pentru detalii trebuie doar sa indraznesti sa ne spui ce te preocupa cel mai mult in acest moment. Iti stam la dispozitie cu placere.