Dusuri de urgenta pentru corp si ochi pentru dotarea laboratoarelor profesionale

Ar fi bine sa nu ai nevoie de dusuri de urgenta pentru corp si ochi, dar este obligatoriu sa existe in dotarea si amenajarea unui laborator, tocmai pentru ca se pot folosi atunci cand un operator a fost contaminat cu substante chimice periculoase.

Daca nu ai mai vazut, imagineaza-ti un dus cu pedala si maneta, care elibereaza rapid jet de apa atat pentru corp cat si pentru ochi, cu jetul de apa de jos in sus, tocmai pentru a salva personalul si a indeparta de pe operator substantele chimice, daca acesta s-a contaminat accidental.

Ne straduim sa venim cu solutii cat mai sigure, astfel incat, atunci cand achizitionezi asa ceva sa te poti baza pe ele si sa reziste in timp, mai ales pentru ca este vorba de viata oamenilor si cu acest lucru nu este de glumit.

Obisnuim ca dupa montarea dusurilor profesionale de acest tip sa facem si un scurt instructaj de folosire cu personele care ar putea sa transmita mai departe cat mai corect cu putinta aceste instructiuni de folosire.

Cel mai recomandabil ar fi sa ne contactati inainte de realizarea proiectului de laborator, pentru ca va putem oferi si alte sfaturi utile care sa va simplifice existenta si sa faceti economie.

Pentru detalii trebuie doar sa indrazniti. Va stam la dispozitie cu placere.