Nise chimice fara exhaustare pentru laboratoare profesionale

Cand te preocupa amenajarea unui laborator cu nise chimice fara exhaustare, daca ai un specialist in proiectarea de laboratoare chimice, practic, ai sansa ca, lipsa exhaustarii, sa-ti permita asezarea acesteia si in alte locuri din laborator, tocmai pentru a optimiza spatiul, fara teama de aerul viciat de reactiile chimice.

Pentru ca specificul laboratorului iti permite sa eviti reactiile pericoloase si aerul nu mai este atat de viciat, ceea ce face o astfel de nisa este doar sa imprastie aerul in aceeasi incapare, evitand anumite concentrari de mirosuri si substante intr-un singur loc.

Spre deosebire de alte modele existente pe piata, noi reducem la minimum folosirea metalelor in fabricarea niselor chimice de laborator. Astfel incat doar cadrele de culisare ale geamurilor si ramele culisante sunt confectionate din aluminiu, restul componentelor sunt confectionate din materiale non corozive, asigurand astfel o durata mare de viata nisei chimice fara exhaustare si siguranta sporita in exploatare;

Cel mai bine ar fi sa facem o intalnire cu specialistii nostri in amenajarea laboratoarelor chiar inainte de proiectarea laboratorelor, ca sa va putem optimiza intregul proces.

Pentru detalii trebuie doar sa indraznesti. Iti stam la dispozitie cu placere.