Dulapuri de laborator din HPL speciale

Am introdus in productie dulapuri de laborator din HPL, dulapuri pentru depozitare reactivi si substante chimice, substante toxice, substante caustice si corozive si le confectionam din materiale non corozive, de tip HPL, iar polite cu margine antiscurgere nu te expun la pericole.

Pentru ca oricare reactivi chimici acizi, fie sub forma lichida, fie vapori, in contact cu metalul, duc la corodarea acestora intr-o perioada relativ scurta de timp, este interzisa improvizatia.

Spre deosebire de dulapurile pentru reactivi si substante chimice, confectionate din tabla cu acoperire expoxi, acestea au o durata de exploatare mult mai mare si nu prezinta riscuri, avand toate componentele din materiale ce nu corodeaza niciodata.

Consideram ca dulapurile de laborator din HPL sunt cea mai buna solutie pentru laboratoarele de analize medicale sau fizico-chimice, pentru ca, pe langa o foarte buna rezistenta la coroziune, design si aspect placut, au si o foarte buna manevrabilitate.

De cand ne-am infiintat ca firma specializata in amenajarea laboratoarelor chimice si pana in prezent, putem spune ca peste 60% din lucrarile de portofoliu au fost o provocare, deoarece multe dintre laboratoare erau la limita standardelor de suprafata si chiar volum, ceea ce ne-a obligat sa gasim solutii susceptibile de a fi numite revolutionare in materie de pastrarea si depozitarea substantelor chimice

Pentru detalii trebuie doar sa indrazniti. Va stam la dispozitie cu placere.