Radox SRL Buzau - Utilaje, echipamente, aparatura, consumabile si tehnica de laborator, de provenienta autohtona si de import
Newsletter:
Cautare produs:Recomanda:


Noutati:

RADOXLAB GRUP ROMANIA : nise chimice,mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator la cele mai mici preturi!
(2011-01-22)
RADOXLAB GRUP ROMANIA produce nise chimice, mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator  la cel mai bun raport calitate pret din Romania.


Robineti laborator , dusuri de urgenta si chiuvete antiacide
(2011-01-19)
Robineti laborator, dusuri de urgenta si chiuvete antiacide la RADOXLAB GRUP ROMANIA.

Radox: Dulapuri pentru reactivi si substante chimice
(2011-01-17)
Compania Radox va ofera dulapuri pentru depozitarea de reactivi chimici, substante chimice si inflamabile.


Robineti de laborator antiacizi

Chiuvete antiacide

Blaturi laborator din HPL

HPL Compact Laminat

Nise chimice

Mobilier de laborator

Mobilier medical

Echipamente de protectie

Reactivi chimici

Sticlarie de laborator

Consumabile de laborator

Aparatura de laborator

Aparatura si reactivi pentru biochimie si microbiologie

Aparatura si Instrumentar medical

Dulapuri reactivi si substante chimice

Produse profesionale pentru intretinerea chimica a instalatiilor termice

Detergenti si dezinfectanti ECOLOGICI uz hotelier si casnic

Produse ecologice uz industrial

Produse spitalicesti

Certificate si garantii

Toate produsele comercializate
au certificare ISO conform
standardelor europene


Produse

Bocanci piele

Producator de echipamente de protectie:
Bocaci din piele, pantofi, cizme, salopete de lucru, manusi, incaltaminte de protectie, veste, pufoaice, halate.
Termenul de bocanci reprezinta un tip de incaltaminte. Majoritatea tipurilor de bocanci acopera, in principal piciorul si glezna. Cele mai multe modele de bocanci au talpa care se distinge clar de restul bocancului, chiar daca cele doua sunt realizate dintr-o bucata. Mai mult de 80% dintre bocanci in mod traditional sunt confectionati din piele, modelele moderne de bocanci fiind fabricate dintr-o varietate de materiale. Cei mai multi dintre bocanci sunt purtati atat pentru functionalitatea lor: protejarea piciorului de apa, zapada, noroi si pericole aparute in timpul desfasurarii activitatilor curente ce necesita purtarea de bocanci.  O alta utilitate pentru bocanci o reprezinta furnizarea de sprijin suplimentar pentru activitatile ce solicita glezna piciorului intens.
Bocanci conceputi pentru mersul pe jos, pot fi confectionati dintr-o singura bucata de piele pentru bocanci strans capsata (folosind piele, cauciuc, panza, sau materiale similare) pentru a preveni intrarea de apa, zapada, noroi sau murdarie, prin locurile lasate intre dantele si limba de la bocanci, ca la alte tipuri de pantofi. Bocanci cu cauciuc sunt simpli, impermeabili si sunt fabricati in diferite marimi si fete de bocanci.
Bocanci speciali au fost facuti pentru a proteja temporar lucratorii din turnatorii in cazul in care sar din bazinele speciale pe podea scantei de metal topit. Mai sunt si bocanci speciali pentru a proteja lucratorii din industria chimica acestia fiind expusi la o mare varietate de substante chimice ce pot trece prin incaltamintea obisnuita dar nu si prin bocanci. O alta categorie de bocanci speciali sunt si cei special izolati pentru frig, bocanci conceputi pentru mersul pe jos in continentul Antarctica.
Cu toate acestea, cele mai multe tipuri de bocanci de lucru sunt fabricati din piele.Initial au fost fabricate perechi de bocanci ce aveau crampoane de metal ascutite, care in timp penetrau si in interior talpa de la bocanci si se udau picioarele. In prezent talpa de la bocanci este confectionata dintr-un cauciuc gros si rezistent, iar bombeul de la bocanci este din otel. Bocanci de lucru (cum ar fi popularele Dr. Martens) au fost adoptate de miscarile skinheads si punk, ca parte a modului lor de a se imbraca, bocanci folositi chiar si de femei atunci cand purtau o rochie.
Bocanci speciali au fost proiectati pentru diferite tipuri de sport, in special in echitatie, schi si snowboarding, patinaj pe gheata, si sporturi cu bocanci ce se practica in conditii de umezeala.
Pagina:

Laboratoare la cheie

RADOXLAB GRUP ROMANIA ofera solutii complete pentru dotari de laborator asigurand suport material si logistic pentru gasirea celor mai bune solutii in amenajarea spatiului de laborator conform cu cererile concrete ale beneficiarului.

*Nota: daca doriti sa aflati date tehnice suplimentare sau amanunte privind preturile si modul in care se pot comanda produsele noastre va rugam sa ne contactati.
Preparare & Prelucrare

Detectie & Control

Investigatie & Testare

Analitica & Cercetari


Branding: Media Ad-Matters | Web development: A3D Studio