Radox SRL Buzau - Utilaje, echipamente, aparatura, consumabile si tehnica de laborator, de provenienta autohtona si de import
Newsletter:
Cautare produs:Recomanda:


Noutati:

RADOXLAB GRUP ROMANIA : nise chimice,mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator la cele mai mici preturi!
(2011-01-22)
RADOXLAB GRUP ROMANIA produce nise chimice, mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator  la cel mai bun raport calitate pret din Romania.


Robineti laborator , dusuri de urgenta si chiuvete antiacide
(2011-01-19)
Robineti laborator, dusuri de urgenta si chiuvete antiacide la RADOXLAB GRUP ROMANIA.

Radox: Dulapuri pentru reactivi si substante chimice
(2011-01-17)
Compania Radox va ofera dulapuri pentru depozitarea de reactivi chimici, substante chimice si inflamabile.


Robineti de laborator antiacizi

Chiuvete antiacide

Blaturi laborator din HPL

HPL Compact Laminat

Nise chimice

Mobilier de laborator

Mobilier medical

Echipamente de protectie

Reactivi chimici

Sticlarie de laborator

Consumabile de laborator

Aparatura de laborator

Aparatura si reactivi pentru biochimie si microbiologie

Aparatura si Instrumentar medical

Dulapuri reactivi si substante chimice

Produse profesionale pentru intretinerea chimica a instalatiilor termice

Detergenti si dezinfectanti ECOLOGICI uz hotelier si casnic

Produse ecologice uz industrial

Produse spitalicesti

Certificate si garantii

Toate produsele comercializate
au certificare ISO conform
standardelor europene


Produse

Solventi de inalta puritate MULTISOLVENT

SOLVENTI CHIMICI DE INALTA PURITATE MULTISOLVENT
Termenul de reactivi chimici reprezinta o substanta sau compus chimic ce se adauga la un sistem in scopul de a determina o reactie chimica sau se adauga pentru a vedea daca are loc o reactie. O astfel de reactie cu reactivi chimici este folosita pentru a confirma prezenta a unei alte substante. Exemple de astfel de reactivi chimici analitici includ reactiv Fehling, reactiv Millon si reactiv Tollens.
Desi termenii reactanti si reactivi chimici sunt adesea folositi alternativ, reactant defineste mai exact o substanta, care este consumata in cursul unei reactii chimice. Desi solventi si catalizatori chimici sunt implicati in reactia chimica, de obicei nu sunt prevazuti in continuarea reactantilor. In chimia organica, reactivi chimici sunt compusi sau amestecuri, de obicei, compusi din molecule anorganice sau mici molecule organice, care sunt utilizate pentru a afecta o transformare pe un substrat organic. Exemple de astfel de reactive organice includ reactiv Collins, reactiv Fenton, si reactivul Grignard.
Intr-o alta utilizare a termenului de reactivi chimici, atunci cand se face achizitionarea sau pregatirea produselor chimice, apar reactivi chimici-grad termen ce descrie substante chimice de puritate suficienta pentru utilizarea in analiza chimica, reactii chimice sau testari fizice. Standardele de puritate pentru reactivi chimici sunt stabilite de catre organizatii, cum ar fi ASTM International. De exemplu, termenul reactiv chimic pentru apa de calitate trebuie sa aiba un nivel foarte scazut de impuritati precum si de ioni de clorura de sodiu, dioxid de siliciu, precum si bacterii, precum si o rezistivitate foarte mare electrica. Compania Radox Romania va ofera toata gama de reactivi chimici.


Solventi chimici de inalta puritate MULTISOLVENT de cea mai buna calitate.
Fiecare produs este insotit de certificat individual de calitate si declaratie de conformitate.

msv mic
        MULTISOLVENT

Solventi chimici de inalta puritate MULTISOLVENT® :


Pagina:

Laboratoare la cheie

RADOXLAB GRUP ROMANIA ofera solutii complete pentru dotari de laborator asigurand suport material si logistic pentru gasirea celor mai bune solutii in amenajarea spatiului de laborator conform cu cererile concrete ale beneficiarului.

*Nota: daca doriti sa aflati date tehnice suplimentare sau amanunte privind preturile si modul in care se pot comanda produsele noastre va rugam sa ne contactati.
Preparare & Prelucrare

Detectie & Control

Investigatie & Testare

Analitica & Cercetari


Branding: Media Ad-Matters | Web development: A3D Studio