Radox SRL Buzau - Utilaje, echipamente, aparatura, consumabile si tehnica de laborator, de provenienta autohtona si de import
Newsletter:
Cautare produs:Recomanda:


Noutati:

RADOXLAB GRUP ROMANIA : nise chimice,mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator la cele mai mici preturi!
(2011-01-22)
RADOXLAB GRUP ROMANIA produce nise chimice, mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator  la cel mai bun raport calitate pret din Romania.


Robineti laborator , dusuri de urgenta si chiuvete antiacide
(2011-01-19)
Robineti laborator, dusuri de urgenta si chiuvete antiacide la RADOXLAB GRUP ROMANIA.

Radox: Dulapuri pentru reactivi si substante chimice
(2011-01-17)
Compania Radox va ofera dulapuri pentru depozitarea de reactivi chimici, substante chimice si inflamabile.


Robineti de laborator antiacizi

Chiuvete antiacide

Blaturi laborator din HPL

HPL Compact Laminat

Nise chimice

Mobilier de laborator

Mobilier medical

Echipamente de protectie

Reactivi chimici

Sticlarie de laborator

Consumabile de laborator

Aparatura de laborator

Aparatura si reactivi pentru biochimie si microbiologie

Aparatura si Instrumentar medical

Dulapuri reactivi si substante chimice

Produse profesionale pentru intretinerea chimica a instalatiilor termice

Detergenti si dezinfectanti ECOLOGICI uz hotelier si casnic

Produse ecologice uz industrial

Produse spitalicesti

Certificate si garantii

Toate produsele comercializate
au certificare ISO conform
standardelor europene


Produse

Sticlarie microscopie laborator

Camere de numarare, cuve pentru numarare, lame, lamele de laborator.
Sticlarie de laborator se refera la o varietate de echipamente, în mod traditional din sticla, folosite pentru experimente stiintifice si alte lucrari in domeniul stiintei, in special in laboratoarele de chimie si biologie. O parte din echipament este acum din plastic pentru reducerea costurilor la sticlarie de laborator, robustete, si comoditate, dar sticla este inca folosita pentru unele aplicatii, pentru ca este relativ inerta, transparenta, rezistenta la caldura mai mult decat unele materiale plastice pana la un punct, si relativ usor de manevrat. O mare varietate de sticlarie de laborator este fabricata din sticla borosilicata si este preferata materialelor plastice in laborator deoarece confera utilizatorilor mai putin stres termic. Pentru unele aplicatii ce necesita sticlarie de laborator se foloseste sticla de cuart pentru abilitatea sa de a rezista la temperaturi ridicate sau transparenta acesteia in anumite parti ale spectrului electromagnetic. In alte aplicatii, in special sticlarie de laborator folosita la depozitare de reactivi chimici, se foloseste sticla de laborator bruna pentru a nu lasa lumina sa patrunda in interior si astfel sa minimizeze efectul luminii asupra continutului.
Exista multe tipuri diferite de sticlarie de laborator, majoritatea sunt grupate pe categorii de folosire in ceea ce priveste sticlarie de laborator. O astfel de sticla este folosita pentru o gama larga de functii care o includ si pe cea de masurare volumetrica, detinerea sau depozitarea de reactivi chimici sau probe, de amestecare sau pregatirea de solutii chimice sau alte amestecuri, care contin procese de laborator, cum ar fi reactii chimice, incalzire, racire, distilare, inclusiv separari cromatografie, sinteza, in crestere organismele biologice, spectrofotometrie, si sticlarie de laborator pentru crearea de vid. Atunci cand se foloseste sticlarie de laborator este de multe nevoie de cleme facute in scopul de a nu rani utilizatorul in nici un fel, cleme care sunt atasate de aceasta sticlarie de laborator pentru depozitarea acesteia ulteriot in standuri sau rafturi. Compania RADOX Romania va ofera o gama diversa de sticlarie de laborator.


Camere de numarare:
Cuve pentru numarare:
Lame:
Lamele de laborator:


Pagina:

Laboratoare la cheie

RADOXLAB GRUP ROMANIA ofera solutii complete pentru dotari de laborator asigurand suport material si logistic pentru gasirea celor mai bune solutii in amenajarea spatiului de laborator conform cu cererile concrete ale beneficiarului.

*Nota: daca doriti sa aflati date tehnice suplimentare sau amanunte privind preturile si modul in care se pot comanda produsele noastre va rugam sa ne contactati.
Preparare & Prelucrare

Detectie & Control

Investigatie & Testare

Analitica & Cercetari


Branding: Media Ad-Matters | Web development: A3D Studio