Radox SRL Buzau - Utilaje, echipamente, aparatura, consumabile si tehnica de laborator, de provenienta autohtona si de import
Newsletter:
Cautare produs:Recomanda:


Noutati:

RADOXLAB GRUP ROMANIA : nise chimice,mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator la cele mai mici preturi!
(2011-01-22)
RADOXLAB GRUP ROMANIA produce nise chimice, mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator  la cel mai bun raport calitate pret din Romania.


Robineti laborator , dusuri de urgenta si chiuvete antiacide
(2011-01-19)
Robineti laborator, dusuri de urgenta si chiuvete antiacide la RADOXLAB GRUP ROMANIA.

Radox: Dulapuri pentru reactivi si substante chimice
(2011-01-17)
Compania Radox va ofera dulapuri pentru depozitarea de reactivi chimici, substante chimice si inflamabile.


Robineti de laborator antiacizi

Chiuvete antiacide

Blaturi laborator din HPL

HPL Compact Laminat

Nise chimice

Mobilier de laborator

Mobilier medical

Echipamente de protectie

Reactivi chimici

Sticlarie de laborator

Consumabile de laborator

Aparatura de laborator

Aparatura si reactivi pentru biochimie si microbiologie

Aparatura si Instrumentar medical

Dulapuri reactivi si substante chimice

Produse profesionale pentru intretinerea chimica a instalatiilor termice

Detergenti si dezinfectanti ECOLOGICI uz hotelier si casnic

Produse ecologice uz industrial

Produse spitalicesti

Certificate si garantii

Toate produsele comercializate
au certificare ISO conform
standardelor europene


Produse

DETERGENT GEAM

Detergenti ecologici.DETERGENT GEAM EXTRALUX PARFUMAT.Curata suprafeţele din sticla, cristal, pahare, parbrize auto, conferind acestora un aspect clar strălucitor.
Detergent de rufe a fost în mod traditional denumirea pentru care un produs granular pudra sau solid ajuta la spalarea rufelor, dar utilizarea de detergenti de rufe lichizi a crescut treptat pe parcursul anilor, iar popularitatea unui detergent lichid a crescut, iar acum rivalizeaza cu detergent de rufe solid. Unele branduri fabrica detergent de rufe sub forma de tablete sau pachete standard dizolvabile, pentru a elimina nevoia de a masura cantitatea de detergent de rufe pentru fiecare sarcina de rufe. In unele tari, unde spalatul de mana al hainelor este mai popular, detergentul solid este mai popular. Un detergent de rufe poate fi, de asemenea, vandut in pelete de unele marci sau “minge de rufe”, desi multi altii nu contin detergent de rufe. Sapunul de plante substituit este, de asemenea, folosit ca detergent de rufe.
Un detergent de rufe de obicei este compus din surfactati ionici si anionici tensioactivi care actioneaza ca detergent pentru a elimina murdaria de pe haine, haine fosforescente care fac sa para albe (este ca acestea apar la lumina ultravioleta), si pentru pulberi pentru a preveni pulberile sa devenia forfetare mari in prezenta umiditatii. Pentru detergenti lichizi, cea mai mare parte a produsului este de apa; pentru lichide concentrate, apa ceva mai putin, dar produsul este in cea mai mare parte apa. Anumiti detergenti de rufe biologici, contin enzime care actioneaza drept catalizatori pentru a "manca" mizeria la spalat. Detergentii pot avea alti aditivi, cum ar fi decoloranti si emolienti si acestia sunt de obicei publicate in mod clar pe pachete la punctele de vanzare.


Pagina:

Laboratoare la cheie

RADOXLAB GRUP ROMANIA ofera solutii complete pentru dotari de laborator asigurand suport material si logistic pentru gasirea celor mai bune solutii in amenajarea spatiului de laborator conform cu cererile concrete ale beneficiarului.

*Nota: daca doriti sa aflati date tehnice suplimentare sau amanunte privind preturile si modul in care se pot comanda produsele noastre va rugam sa ne contactati.
Preparare & Prelucrare

Detectie & Control

Investigatie & Testare

Analitica & Cercetari


Branding: Media Ad-Matters | Web development: A3D Studio