Radox SRL Buzau - Utilaje, echipamente, aparatura, consumabile si tehnica de laborator, de provenienta autohtona si de import
Newsletter:
Cautare produs:Recomanda:


Noutati:

RADOXLAB GRUP ROMANIA : nise chimice,mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator la cele mai mici preturi!
(2011-01-22)
RADOXLAB GRUP ROMANIA produce nise chimice, mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator  la cel mai bun raport calitate pret din Romania.


Robineti laborator , dusuri de urgenta si chiuvete antiacide
(2011-01-19)
Robineti laborator, dusuri de urgenta si chiuvete antiacide la RADOXLAB GRUP ROMANIA.

Radox: Dulapuri pentru reactivi si substante chimice
(2011-01-17)
Compania Radox va ofera dulapuri pentru depozitarea de reactivi chimici, substante chimice si inflamabile.


Robineti de laborator antiacizi

Chiuvete antiacide

Blaturi laborator din HPL

HPL Compact Laminat

Nise chimice

Mobilier de laborator

Mobilier medical

Echipamente de protectie

Reactivi chimici

Sticlarie de laborator

Consumabile de laborator

Aparatura de laborator

Aparatura si reactivi pentru biochimie si microbiologie

Aparatura si Instrumentar medical

Dulapuri reactivi si substante chimice

Produse profesionale pentru intretinerea chimica a instalatiilor termice

Detergenti si dezinfectanti ECOLOGICI uz hotelier si casnic

Produse ecologice uz industrial

Produse spitalicesti

Certificate si garantii

Toate produsele comercializate
au certificare ISO conform
standardelor europene


Produse

Dezinfectanti sterilizanti PeraSafe


PeraSafe 810g=250 Ron fara TVA.
PeraSafe : un sistem unic de pulbere de sterilizare sigura si rapida a dispozitivelor medicale. Perasafe
Agentii activi sunt formati prin dizolvarea pulberii PeraSafe  in apa dand o solutie apoasa.
PeraSafe este dovedit eficient impotriva bacteriilor (inclusiv micobacterii), virusi, spori si ciuperci, nu este daunator pentru instrumente sensibile si este compatibil cu reprocesoare endoscopice automatizate. PeraSafe este aprobat de catre furnizorii si producatorii de instrumente si echipamente asociate.
Formula unica PeraSafe confera avantajul de compatibilitate utilizatorul fiind practic fara miros si non-sensibilizant pastrand in acelasi timp eficienta sa. PeraSafe inseamna un sofisticat sistem de coroziune-inhibare aliat la un pH neutru care permite sterilizarea endoscoapelor rigide din otel inoxidabil si alte echipamente prin imersie in solutie PeraSafe scurta. PeraSafe nu prezinta riscuri pe termen lung de sanatate a personalului evitarea nevoie de un echipament de extractie costisitoare, de eliminare si monitorizarea starii de sanatate la locul de munca asociate cu dezinfectante de baza.
Comparativ cu volumul de sterilant activ, formatul PeraSafe de pulbere salveaza spatiu de stocare si costurile de transport.
PeraSafe abordeaza toate criteriile pentru dezinfectarea dispozitivelor medicale pentru care autoclavarea nu este nici posibila, nici practica. O sterilizare rapida cu un spectru larg de instrumente si echipamente compatibile, PeraSafe este cost-eficient si sigur pentru utilizatori, pacienti si mediul inconjurator.
PeraSafe: Nici un compromis - solutia perfecta pentru tinerea sub control a infectarilor.
PeraSafe s-a dovedit a fi independent si eficace impotriva virusilor (inclusiv HIV si Hepatita B & C), bacterii (Ps. aeruginosa), micobacterii (MAI, TBC), fungi (Candida albicans) si spori (B. subtilis). Aceste teste arata proprietati rapide de sterilizant peste un spectru larg de microorganisme, PeraSafe este ideal pentru endoscopie.
PeraSafe este potrivit pentru utilizarea in Reprocesoare automate de endoscop sau bai de imersie.
PeraSafe a fost evaluat independent de laboratoare din UE. Laboratoarele au constatat o reducere a unitatilor formatoare de colonii de> 6 log10 pentru spori de Bacillus subtilis var niger, in mai putin de 15 minute (test de suprafata) si o reducere a> 5 log10 (5-8 log10) cfu pentru Mycobacterium tuberculosis într-un test de transport murdar, cu un timp de contact de 15 minute. Aceste rezultate dovedesc eficacitatea rapida a PeraSafe si adecvariea pentru reprocesare endoscopica.
PeraSafe este o formula rapida de sterilizare, compatibil cu instrumentarul chirurgical. PeraSafe reprezinta protectie si este ecologic. PeraSafe este furnizat sub forma de praf intr-un ambalaj sigur, PeraSafe face economie de spatiu. PeraSafe este activat prin simpla dizolvare in apa de la robinet calduta. PeraSafe face o sterilizare rapida si ultrasigura, permitand totodata reutilizarea instrumentelor de endoscopie. PeraSafe da incredere pentru utilizatori si pacienti deopotriva. PeraSafe o formula unica fara aldehida, fara a afecta eficacitatea la instrumentarul folosit. PeraSafe  reduce la zero riscurile pentru sanatatea personalului medical si evita necesitatea de extragere a fumului special sau sistemelor de eliminare a degajarilor toxice.Pagina:

Laboratoare la cheie

RADOXLAB GRUP ROMANIA ofera solutii complete pentru dotari de laborator asigurand suport material si logistic pentru gasirea celor mai bune solutii in amenajarea spatiului de laborator conform cu cererile concrete ale beneficiarului.

*Nota: daca doriti sa aflati date tehnice suplimentare sau amanunte privind preturile si modul in care se pot comanda produsele noastre va rugam sa ne contactati.
Preparare & Prelucrare

Detectie & Control

Investigatie & Testare

Analitica & Cercetari


Branding: Media Ad-Matters | Web development: A3D Studio