Radox SRL Buzau - Utilaje, echipamente, aparatura, consumabile si tehnica de laborator, de provenienta autohtona si de import
Newsletter:
Cautare produs:Recomanda:


Noutati:

RADOXLAB GRUP ROMANIA : nise chimice,mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator la cele mai mici preturi!
(2011-01-22)
RADOXLAB GRUP ROMANIA produce nise chimice, mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator  la cel mai bun raport calitate pret din Romania.


Robineti laborator , dusuri de urgenta si chiuvete antiacide
(2011-01-19)
Robineti laborator, dusuri de urgenta si chiuvete antiacide la RADOXLAB GRUP ROMANIA.

Radox: Dulapuri pentru reactivi si substante chimice
(2011-01-17)
Compania Radox va ofera dulapuri pentru depozitarea de reactivi chimici, substante chimice si inflamabile.


Robineti de laborator antiacizi

Chiuvete antiacide

Blaturi laborator din HPL

HPL Compact Laminat

Nise chimice

Mobilier de laborator

Mobilier medical

Echipamente de protectie

Reactivi chimici

Sticlarie de laborator

Consumabile de laborator

Aparatura de laborator

Aparatura si reactivi pentru biochimie si microbiologie

Aparatura si Instrumentar medical

Dulapuri reactivi si substante chimice

Produse profesionale pentru intretinerea chimica a instalatiilor termice

Detergenti si dezinfectanti ECOLOGICI uz hotelier si casnic

Produse ecologice uz industrial

Produse spitalicesti

Certificate si garantii

Toate produsele comercializate
au certificare ISO conform
standardelor europene


Biroul de presa

Considerati aceasta rubrica fereastra noastra larg deschisa spre exterior si pentru ca nu ne poate fi indiferent in ce fel de mediu de afaceri ne desfasuram activitatea, cat de sanatoasa este societatea in care traim, cat de mult cunoastem unii despre activitatea celorlalti si considerand ca o societate informata este si o societate evoluata, ne asumam responsabilitatea sa va tinem la curent cu tot ceea ce apare nou in munca nostra, in acest domeniu al laboratoarelor, dar mai ales cu ceea ce facem noi ca mediul de afaceri sa devina unul cat mai sanatos, preocupandu-ne 100% de satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor nostri.

1. Evenimente importante:


    Considerand ca un client informat este si un client castigat, ne asumam responsabilitatea sa va tinem la curent cu tot ceea ce apare nou in domeniul laboratoarelor, dar mai ales cu ceea ce facem noi ca mediul de afaceri sa devina unul cat mai sanatos, preocupandu-ne 100% de satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor nostri.


   * NOTA - deoarece ne intereseaza sa circule numai informatii corecte, daca doriti sa cunoasteti si alte informatii in afara de ceea ce gasiti in rubricile "Departamentului nostru virtual" de Relatii Publice, va invitam sa ne contactati la office@radoxlab.ro


   Ce reprezinta RSS ?

   Inainte de toate invitam pe toti partenerii din presa si toti colaboratorii interesati constant de informatii despre noi si aria noastra de expertiza, sa urmeze instructiunile de mai jos.

   RSS (Really Simple Syndication fost Rich Site Summary) este o aplicaþie XML conformã cu specificaþiile RDF de la W3C (cei care au inventat internetul) ºi este extensibilã via XML ºi/sau RDF.
   Am integrat aceasta optiune tocmai pentru ca folosind RSS puteti primi foarte uºor informaþii de pe site-ul nostru si o multime de alte site-uri care au integrate asemenea softulete, informatii de genul: ºtiri, noutãþi sau sumaruri, dumneavostra putând prelucra în mod automat informaþiile primite.

   Cum poate fi utilizat serviciul RSS?

   Pentru a beneficia de serviciile RSS, aveti nevoie de un software destinat citirii informatiilor RSS. Exista un numar mare de aplicatii software pentru RSS, cele mai multe dintre ele fiind gratuite. Programele disponibile sunt aplicatii tip desktop care pot fi descarcate si instalate pe computerul personal. Noi va recomandam http://www.feedreader.com/

   Care sunt avantajele RSS?

   > Eficienta de a primi notificari atunci cand pe website-urile alese de dumneavostra, precum http://www.radoxlab.ro/, apar noutati din domeniul de interes selectat.
   > castigati timp, astfel, in locul vizitelor repetate pentru a cauta noutati din domeniul de interes, RSS-ul va trimite informatiile automat.
   Alegand o anumita categorie se poate obtine URL-ul RSS asociat, care va fi vizibil in campul "Address" din browser-ului tau. Se copiaza acest URL si se urmeaza instructiunile pentru a putea configura aplicatia RSS utilizata.

    


   Laboratoare la cheie

   RADOXLAB GRUP ROMANIA ofera solutii complete pentru dotari de laborator asigurand suport material si logistic pentru gasirea celor mai bune solutii in amenajarea spatiului de laborator conform cu cererile concrete ale beneficiarului.

   *Nota: daca doriti sa aflati date tehnice suplimentare sau amanunte privind preturile si modul in care se pot comanda produsele noastre va rugam sa ne contactati.
   Preparare & Prelucrare

   Detectie & Control

   Investigatie & Testare

   Analitica & Cercetari


   Branding: Media Ad-Matters | Web development: A3D Studio