Radox SRL Buzau - Utilaje, echipamente, aparatura, consumabile si tehnica de laborator, de provenienta autohtona si de import
Newsletter:
Cautare produs:Recomanda:


Noutati:

RADOXLAB GRUP ROMANIA : nise chimice,mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator la cele mai mici preturi!
(2011-01-22)
RADOXLAB GRUP ROMANIA produce nise chimice, mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator  la cel mai bun raport calitate pret din Romania.


Robineti laborator , dusuri de urgenta si chiuvete antiacide
(2011-01-19)
Robineti laborator, dusuri de urgenta si chiuvete antiacide la RADOXLAB GRUP ROMANIA.

Radox: Dulapuri pentru reactivi si substante chimice
(2011-01-17)
Compania Radox va ofera dulapuri pentru depozitarea de reactivi chimici, substante chimice si inflamabile.


Robineti de laborator antiacizi

Chiuvete antiacide

Blaturi laborator din HPL

HPL Compact Laminat

Nise chimice

Mobilier de laborator

Mobilier medical

Echipamente de protectie

Reactivi chimici

Sticlarie de laborator

Consumabile de laborator

Aparatura de laborator

Aparatura si reactivi pentru biochimie si microbiologie

Aparatura si Instrumentar medical

Dulapuri reactivi si substante chimice

Produse profesionale pentru intretinerea chimica a instalatiilor termice

Detergenti si dezinfectanti ECOLOGICI uz hotelier si casnic

Produse ecologice uz industrial

Produse spitalicesti

Certificate si garantii

Toate produsele comercializate
au certificare ISO conform
standardelor europene


Despre noi

Parteneri

Compania noastra are parteneri de afaceri in intreaga lume.
Pentru reactivi chimici din import: Merck Germania, Scharlau Spania, Lach-ner Cehia.
Pentru reactivi chimici indigeni: Romania.
Pentru medii de cultura: Merck Germania, Scharlau Spania.
Pentru solventi chimici, reactivi pentru industria petrolului, solventi grad rezidual, reactivi chimici pentru industria farmaceutica, solitie pH, solutie volumetrica: Merck Germania, Scharlau Spania.
Pentru consumabile de laborator, articole de laborator din plastic, articole de laborator din  teflon, articole de laborator din cauciuc, ustensile de laborator din metal, articole de laborator din ceramica, varfuri pipete automate, hartie de filtru: Beco Germania, LP Italiana Italia, Romania.
Pentru sticlarie de laborator de uz general negradata, sticlarie de laborator de uz general gradata, sticlarie volumetrica de laborator, sticlarie rodata de laborator, aparat din sticla pentru laborator, termometru de laborator, densimetru de laborator, alcoolmetru de laborator, barometru de laborator, articole din sticla de laborator: Hirschmann Germania, Schott Germania, Simax Cehia, Romania.   
Pentru aparatura de laborator (agitator de laborator, autoclava de laborator, baie de apa pentru laborator, balanta de laborator, biureta digitala de laborator, camera de climatizare , centrifuga de laborator, cuptor de calcinare, cuib incalzit, densimetru digitale de laborator, distilator de laborator, etuva de laborator, nise chimice de laborator, microscop de laborator, ph-metru de laborator, pipeta automata de laborator, plita electrica de laborator, pompa de laborator, refractometru de laborator, spectrofotometru de laborator, aparatura de laborator diversa): Kern Germania, Beco Germania, Isolab Germania, Precisa, Romania.Laboratoare la cheie

RADOXLAB GRUP ROMANIA ofera solutii complete pentru dotari de laborator asigurand suport material si logistic pentru gasirea celor mai bune solutii in amenajarea spatiului de laborator conform cu cererile concrete ale beneficiarului.

*Nota: daca doriti sa aflati date tehnice suplimentare sau amanunte privind preturile si modul in care se pot comanda produsele noastre va rugam sa ne contactati.
Preparare & Prelucrare

Detectie & Control

Investigatie & Testare

Analitica & Cercetari


Branding: Media Ad-Matters | Web development: A3D Studio