Radox SRL Buzau - Utilaje, echipamente, aparatura, consumabile si tehnica de laborator, de provenienta autohtona si de import
Newsletter:
Cautare produs:Recomanda:


Noutati:

RADOXLAB GRUP ROMANIA : nise chimice,mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator la cele mai mici preturi!
(2011-01-22)
RADOXLAB GRUP ROMANIA produce nise chimice, mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator  la cel mai bun raport calitate pret din Romania.


Robineti laborator , dusuri de urgenta si chiuvete antiacide
(2011-01-19)
Robineti laborator, dusuri de urgenta si chiuvete antiacide la RADOXLAB GRUP ROMANIA.

Radox: Dulapuri pentru reactivi si substante chimice
(2011-01-17)
Compania Radox va ofera dulapuri pentru depozitarea de reactivi chimici, substante chimice si inflamabile.


Robineti de laborator antiacizi

Chiuvete antiacide

Blaturi laborator din HPL

HPL Compact Laminat

Nise chimice

Mobilier de laborator

Mobilier medical

Echipamente de protectie

Reactivi chimici

Sticlarie de laborator

Consumabile de laborator

Aparatura de laborator

Aparatura si reactivi pentru biochimie si microbiologie

Aparatura si Instrumentar medical

Dulapuri reactivi si substante chimice

Produse profesionale pentru intretinerea chimica a instalatiilor termice

Detergenti si dezinfectanti ECOLOGICI uz hotelier si casnic

Produse ecologice uz industrial

Produse spitalicesti

Certificate si garantii

Toate produsele comercializate
au certificare ISO conform
standardelor europene


>>Evenimente importante

RADOXLAB GRUP ROMANIA : nise chimice,mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator la cele mai mici preturi! (2011-01-22)
RADOXLAB GRUP ROMANIA produce nise chimice, mobilier de laborator, sticlarie de laborator si scaune de laborator  la cel mai bun raport calitate pret din Romania.

Preturi incepand cu 1000 Eur.
Pentru mai multe detalii despre Nise Chimice apasa aici.
Pentru mai multe detalii despre Mobilier de Laborator apasa aici.
Pentru mai multe detalii despre Scaune de Laborator apasa aici.
Pentru mai multe detalii despre Dulapuri de Laborator apasa aici.
Pentru mai multe detalii despre Sticlarie de Laborator apasa aici.
O nisa chimica de tiraj este un tip de dispozitiv de aerisire locala, proiectat pentru a limita expunerea utilizatorului de a inhala substante periculoase sau nocive, vapori sau pulberi. O nisa chimica este de obicei un ansamblu de echipamente anexand cinci laturi de o zona de lucru in partea de jos, care este cel mai frecvent situata la o inaltime de lucru ce poate fi accesata stand în picioare langa nisa chimica. Exista doua tipuri principale de nise chimice: cu exhaustare si de recirculare. Principiul este acelasi pentru ambele tipuri de nise chimice: aerul este aspirat de pe suprafata de lucru si apoi este fie expulzat in afara cladirii, fie este tratat în conditii de siguranta prin filtrare si introdus inapoi in camera de lucru in care se afla nisa chimica.
Toate dispozitivele de ventilatie din laborator sunt concepute pentru a aborda una sau mai multe dintre cele trei obiective principale: 1) protejarea utilizatorului (nise chimice , dulapuri biosecurizate, dulapuri ventilate pentru reactivi chimici);
2) protejarea produsului chimic sau experimentului din laborator (dulapuri biosecurizate, dulapuri ventilate pentru reactivi chimici); 3) protejarea mediului înconjurator (nise chimice cu recirculare, anumite dulapuri biosecurizate, precum si orice alt tip de aparat atunci cand este montat cu filtre adecvate în sistemul de evacuare). Functii secundare ale acestor nise chimice pot include protectia impotriva exploziilor, protectie impotriva imprastierii reactivilor chimici de pe suprafata de lucru din nisa chimica , precum si alte functii necesare pentru lucrarile efectuate in cadrul aceleiasi nise chimice.
Nisele chimice sunt cel mai frecvent utilizate in laboratoare in cazul in care substantele chimice periculoase sau nocive sunt folosite in timpul testarii, de cercetare, dezvoltare sau invatamant. Acestea sunt, de asemenea, folosite in aplicatii industriale sau in alte activitati in cazul in care vapori de substante periculoase sau nocive, gaze sau pulberi sunt generate sau eliberate in urma reactiilor chimice desfasurate in nisa chimica.
Pentru ca partea din fata a unei nise chimice este deschisa pentru a da posibilitatea utilizatorului sa manipuleze substante chimice, ventilatia din nisa chimica corespunzatoare fluxului de aer din camera, este critica si esentiala pentru functionarea in cele mai bune conditii pentru nisa chimica. O mare parte din design-ul intalnit la nisa chimica si functionarea sa este axata pe maximizarea izolarii corespunzatoare a aerului si a fumului in interiorul nisei chimice.
Cum majoritatea niselor chimice sunt concepute pentru a se conecta la sistemele de evacuare care elimina aerul direct spre exteriorul unei cladiri, cantitati mari de energie sunt necesare pentru a rula si ventilatoarele de evacuare a aerului, si caldura degajata in nisa chimica. Aerul din nisa chimica se raceste prin intermediul acestor ventilatoare, se filtreaza, se controleaza si va inlocui aerul epuizat. RADOXLAB GRUP ROMANIA produce si va pune la dispozitie o gama larga de nise chimice la standarde de calitate in conformitate cu normele europene.

Pentru mai multe detalii apasa aici.Laboratoare la cheie

RADOXLAB GRUP ROMANIA ofera solutii complete pentru dotari de laborator asigurand suport material si logistic pentru gasirea celor mai bune solutii in amenajarea spatiului de laborator conform cu cererile concrete ale beneficiarului.

*Nota: daca doriti sa aflati date tehnice suplimentare sau amanunte privind preturile si modul in care se pot comanda produsele noastre va rugam sa ne contactati.
Preparare & Prelucrare

Detectie & Control

Investigatie & Testare

Analitica & Cercetari


Branding: Media Ad-Matters | Web development: A3D Studio